Bu Blogda Ara

Cuma, Kasım 01, 2019

Xiaomi Mi 9T İçin Rom Önerileri

Merhaba sevgili arkadaşlar bu yayın ilk yayınım. Haliyle size en iyi içerikleri üretmek için bugünden sonra yazmaya başlayacağım.
Xiaomi Mi 9T PRO

Mi 9T & K20 için Custom Rom

Custom romlar normal stock romlara göre daha performanslı ve stabil çalışmaktadır. Ayrıcabir çok kişiselleşmeye olanak tanımaktadırlar. Bu yazımızda bir kaç custom romdan bahsedeceğim MIUI 11 geldikten sonra bazı yenilikler gerçekleşti bu yeniliklerden de bahsedeceğim.

miui 11 custom rom
MİUİ 11


1- Miuipro MIUI 11 Custom rom

Miuipro adından da anlaşılacağı gibi bir miui işletim sisteminin custom romudur. ve geliştiricileri ruslardır. Haftalık çin beta romu üzerine oynamalar yaparak sunulmaktadır. MIUI custom romlara nazaran özelliştirmesi çoktur ve beğeneceğine inandığım romların başında geliyor. NOT: aylık ödemelidir 8 tl'ye geliyor 100 ruble ödemesi var.

2-Miroom Miui 11 Custom rom

Miroomda ruslara ait bir miui custom romdur ve çok stabildir. ve bir özelleştirme sunmuyor sadece gereksiz miui uygulamaların arkaplanda çalışmasını engelliyor ve batarya konusunda çok süper çalışıyor. Bataryaya öncelik tanıyanlar için enfes bir romdur.

3- Xiaomi.eu Miui 11 Custom rom

Xiaomi eu rom olarak geçiyor ve haftalık çin beta güncellemesi ile güncelleniyor aslında beta romların babası bu rom ama özelleştirme ve stabil konusunda çok sıkıntılı bir rom. Genelde er defasında bu roma geçiş yapıyorum ama beğenmiyorum tabi buda bir alternatiftir herkesin fikri değişik olabilir.

Not bu romların 1-2 rom magisk root ile gelmektedir ekstra bir root işlemi yapmanız gerekmiyor. Ama eu rom magisk ile gelmiyor. Ekstra bir root işlemi yapmanız gerekebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Xan - Böyle Hoş Dimi? (Official Video) Şarkı Sözleri

Yakın bir tarihte yayınlanan Türkçe Rap üzerine çok güzel bir çalışma keşfettim. Sizin için şarkı sözlerini paylaşmaktan onur duyarım. Xan B...